SPORTOLJ, MOTIVÁLUNK!

 



A tordasi Terepsport Club Sportegyesület „Sportolj, motiválunk” címmel egy új előadás-sorozatot hív életre mely az extrém sportokat és azoknak egy-egy kiemelkedő sportolóját állítja fókuszpontba.

Az előadások után lehetőség lesz egy interaktív beszélgetésre, mely során a közönség választ kaphat kérdéseire az adott témával kapcsolatban.

A sorozat által reményeink szerint alkalom nyílik megismerni a különböző extrém sportokat, azok fejlődését, törvényszerűségeit, és megismerni az egyes sportágak kiemelkedő szereplőit és teljesítményeit.

Az előadások helyszíne előre megadott időpontba a tordasi Hangya Művelődési Házban kerül megrendezésre.

Az eseményeken való részvétel a helyszín befogadóképessége miatt korlátozott létszámú és regisztrációhoz kötött. A Covid-19 járvány alakulását figyelembevéve a belépés védettségi igazolvány felmutatását követően, maszk használata mellett lehetséges.

Esetenként az egyes események során előre meghatározott részvételi díj felmerülhet.



Tervezett előadások:

- 2022.01.12 18:00 „Nem gyalogolunk, ez futóverseny” Maráz Zsuzsanna ultrafutó, edző. Többszörös Spartathlon, és Ultrabalaton gyöztes. 








- 2022.02.16 18:00 „Közelebb az éghez - a 8000-es hegyek világa” Sterczel Hilda két nyolcezres himalájai csúcs megmászója, tanító, mentálhigiénés szakember, előadó





Az eseményekkel és regisztrációval kapcsolatban keressétek az egyesület facebook oldalát:

https://www.facebook.com/TerepSport-Club-1892754037623036/?ref=page_internal






Megjegyzések