Évadzáró találkozó

Sportegyesületünk december 3-4-én tartotta évadzáró találkozóját és év végi közgyűlését. Helyszínnek a bakonyszentlászlói Bakonyi-Vándor Túralak és Kemping, vendégháza adott otthont. A két napos találkozón tagjaink pár fő kivételével teljes létszámban jelentek meg, kiegészülve gyermekeinkkel.


Szombati reggel megérkezést és a szállás elfoglalását követően csapatunk a közelben lévő, Magyarország első via ferrátájához indult Csesznekre a Kőmosó-szurdokhoz. Anyukák a kisebb gyermekekkel a vár környékén és a szurdokba tettek kisebb nagyobb sétákat, amíg az idősebb gyerekek és a felnőttek a szurdok vasalt útjainak megmászásával töltötték idejüket. 










Az egész napos szabadban töltött idő után, a cseszneki várvölgy étterembe indultunk vacsorázni.,ahol barátságos vendéglátással fogadtak minket, bőséges, kitűnő házias jellegű ételekkel.
Az est további részében szállásunkon megtartottuk egyesületünk év végi közgyűlését, majd tagjaink idei évi túráikról, sporttevékenységeikről tartottak fényképes élménybeszámolókat. 

Vasárnap reggel közös reggeli után hagytuk el szállásunkat. Tagjaink egy része otthonába, míg egy kisebb csapat a gyerekekkel a cseszneki várat látogatta meg. 
A két napos évadzáró hétvégével egy "új-újjáalakult" egyesület "első" évét zártuk. Bízom benne hogy amilyen jól sikerült ez a  hétvége, a folytatás ennek szellemében fog alakulni és minden tagunk megtalálja számítását közösségünkben.

Végszóként pár szót szálláshelyünkről. 
A 36 fő befogadására képes Bakonyi-Vándor vendégház a Bakonyban, Bakonyszentlászló település központjában található a Bakonyszentlászlót - Vinye településsel összekötő út mellett a Cuha patak völgyét lévő turistajelzés közvetlen közelében. A vendégház üzemeltetői egy új irányzatot - minőséget-képviselnek a  bakancsos és kerékpáros turisták számára, mely a természet adta kitűnő lehetőségeket párosítja egy kellemes és környezetbarát szálláslehetőséggel. 
A 6 szobás 4-6-8 ágyas vendégház nagy nappalival - mindennel felszerelt konyhával, tisztaságával, igényességével magas színvonalat képvisel a hasonló szálláshelyek körében. Csapatunk igényeit maximálisan kielégítette és remélhetőleg további kellemes napokat fogunk még e helyen eltölteni a jövőben. 







Gaál Tamás


Megjegyzések